Glasfusing

På et glasfusingkursus lærer du at skære i glas og lave glasfigurer, glasskåle, glasbilleder og glassmykker. Du får terori omkring de forskellige glastyper og hvilke, der er kompatible med hinanden. I kursuslokalet og butikken, er der et væld af ideer, som du kan lade dig inspirere af. Og du kan sagtens nå at lave flere ting på en aften. Vi arbejder med floatglas, baoliglas, system 96 glas og dichroicglas. 

 

Floatglas er vinduesglas, du drysser med pulverfarve, maler på eller dekorerer med forskellige metaller. Baoliglas er farvet glas, som er kompatibel med floatglas og giver mange muligheder for at lave spændende kombinationer. System 96 er et andet farvet glas, som bliver utrolig klart og flot efter brændingen. Dichroic glas er et smykkeglas, som i sin tid blev opfundet af NASA, til satelit spejle. Dichroicglas findes i et utal af farvekombinationer – der giver ubegrænsede desingmuligheder til smykker m m.

 

  • Målgruppe: Fra 10 år 
  • Varighed: 1x3 timer til hele dage
  • Deltagerantal: Op til 8 personer
  • Pris: fra 1050 kr. pr. hold
  • Bemærk: Efter kurset brændes glasset mellem 15 og 22 timer ved 760-830 grader i glasovnen. Derefter kan det færdige reultat hentes efter aftale.

 

Vedhæng lavet i dichroicglasVedhæng lavet i dichroicglas

Smeltede glashuse på lærred med rammeSmeltede huse i glas på lærred med ramme

Ugleuro i glasUgle i farvet smeltet glas på metalfod

Lignende kurser

Hvis du er interesseret i kurser i glasfusing, så er du måske også interesseret i kurser i glasperler eller tiffany.