Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Katbølgaard Krative Kurser er en enkeltmandsvirksomhed ejet af Lis Werenberg.
CVR-nr.: 28458959

Adresse: Tvilhovej 16, 6752 Glejbjerg
E-mailadresse: lis@katboelgaard.dk
Telefonnummer: +45 20783637

Betaling

Der kan betales med mobilepay og følgende kort: Dankort, Visa/Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro og JCB. Beløbet opkræves i danske kroner. Betalingen sker via en sikker krypteret (SSL) forbindelse, der beskytter dine oplysninger. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.


Levering

Katbølgaard Kreative Kurser tilbyder afhentning på adressen samt levering til privat-, erhvervsadresser eller pakkeshops med GLS eller Post Danmark. Lagervarer leveres indenfor 3-5 hverdage mens varer, der ikke er på lager kan have op til 3 ugers leveringstid. Der er pt kun levering til danske adresser. Fragtpriser er fra 37 kr. og vises sammen med den enkelte ordre.

 

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Katbølgaard Kreative Kurser.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på tlf.: 20783637 eller mail: lis@katboelgaard.dk eller ved at downloade og benytte standardfortrydelsesformularen her. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Dvs. varen pakkes og sendes i forsvarlig emballage. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. samme pris som levering af varen.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Katbølgaard Kreative Kurser, Tvilhovej 16, 6752 Glejbjerg. 

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Afleveringsdato og -tid skal dog aftales via tlf.: +45 20783637 eller mail: lis@katboelgaard.dk
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Varen sendes til:
Katbølgaard Kreative Kurser, Tvilhovej 16, 6752 Glejbjerg.

 

Varen kan også afleveres personligt på ovenstående adresse. Afleveringsdato og -tid skal dog aftales via tlf.: +45 20783637 eller mail: lis@katboelgaard.dk

 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt. Hvordan er varen mangelfuldt eller ødelagt. Hvordan gik varen i stykker.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Katbølgaard Kreative Kurserog opbevares i max fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på www.katboelgaard.dk er ejer Lis Werenberg og har sammen med webredaktøren adgang til de oplysninger, der registreres om dig. 

 

Personoplysninger afgivet til www.katboelgaard.dk sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. 

 

E-mailadresser kan i visse tilfælde blive brugt elektronisk til shopanmeldelser via www.trustpilot.dk. 

 

Som registreret hos Katbølgaard Kreative Kurser, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: lis@katboelgaard.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til lis@katboelgaard.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området fx www.forbrug.dk, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 20/6 2016