Presse

Gennem årene har både store og små aviser i det syd- og vestjyske været søde til at besøge mig på Katbølgaard og lave artikler om mine kurser og kunst. Selv TV Syd har lagt vejen forbi. Den opmærksomhed er jeg selvfølgelig både stolt over og glad for, og derfor vil jeg gerne give lidt igen. Jeg bliver ofte kontaktet, for at høre om jeg har nyheder, eller fordi folk gerne vil have billeder af min kunst eller lokaler, derfor har jeg nu oprettet dette lille presserum, hvor samarbejdspartnere og journalister kan hente information om kunst og kurser i form af tekst og billeder.

Pressemeddelelser

 

Når lokalerne er fyldte, må der udvides med en webshop

Efter 10 år som selvstændig med kurser og kunst på Katbølgaard har Lis Werenberg taget springet og hjemmesiden www.katboelgaard.dk er blevet lavet om til en webshop med hundredevis af produkter.  
 

Selv om den gamle stald er ombygget til ikke mindre end 3 kursuslokaler, så er Katbølgaard Kreative Kurser vokset ud af egne lokaler – løsningen – udvid biksen med en webshop.

”Mange tror Katbølgaard Kreative Kurser er mit lille hobbyprojekt, så det er fedt at gå i luften med en webshop, der allerede fra dag ét har flere hundrede produkter.” fortæller Lis.

Katbølgaard Kreative Kurser har gennem de sidste 10 år vokset sig større og større. Det startede med ét lokale og kurser nogen aftener om ugen i glasperler og filt. I dag er størrelsen på kursuslokalet fordoblet, Lis underviser ikke kun hjemme men også på højskoler og dagcentre, og kursustilbuddene er mere end fordoblet til også at indbefatte glasfusing, tiffany, make make, raku, og paverpol kurser på forskellige niveauer.
­
Ud over de mange kursustilbud fylder Lis’ egen kunst også mere og mere. Hun bruger mange formiddage og weekender på selv at blive bedre og kombinerer alverdens materialer – og hendes passion kan ses. Det bugner med kunst på alle hylder, i gamle trækasser på gulvet og på væggene. Det er også derfor, at der nu er incitament for ikke kun at have en gårdbutik men også en webshop.
Webshoppen går i luften i sommeren 2016, og der er allerede over 35 forskellige kategorier og hundredevis af produkter online. Og alligevel er der stadigvæk produkter i gårdbutikken på Katbølgaard, som ikke er til salg online fx de største skulpturer, der er for tunge til at sende eller store glasfigurer, der er for skrøbelig til at sende. Derfor er Katbølgaard Gårdbutik stadigvæk et besøg værd.

 

Se mere på den nye webshop www.katboelgaard.dk eller kontakt Lis Werenberg direkte via telefon: 2078 3637 eller mail: lis@katboelgaard.dk.
 

Katbølgaard Kreative Kurser ved Lis Werenberg er synonym med hobby, kreativitet og landlig hygge. Smukke marker, katten, hunden og hestene danner rammen om kursuslokalerne og gårdbutikken, hvor Lis udlever hendes kreativitet gennem sin kunst og inspirerer kursister i alle aldre til det samme.
 

Download pressemeddelse som pdf

Download billeder i stor format

 

katboelgaard logo

Lis Werenberg laver glasperler

katboelgaard katte

Lis Werenberg